Heweso

❝ Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır. ❞
Voltaire

MENÜ

WhatsApp Yıllardır Beklenen Yüksek Kalitede Fotoğraf ve Video Gönderme Özelliğini Getiriyor

Milyonlarca kişinin kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yüksek kaliteli fotoğraf ve video gönderme özelliğini getiriyor.

Milyonlarca kişinin kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yüksek kaliteli fotoğraf ve video gönderme özelliğini getiriyor. WhatsApp'ın 2.21.14.16 kodlu Android beta sürümünde yayınlanan bu özellik, kullanıcıların gönderecekleri videoların kalitesini belirlemesini sağlıyor. Bu sürüm kullanıcıların veri tasarrufu yapmak için gönderecekleri fotoğraf ve videolarda kalite seçimi yapmasını sağlayacaktır. Henüz geliştirilmekte olan bu özellik sayesinde fotoğraf gönderimlerinde de veri tasarrufu yapılabilecek.

WhatsApp’ın sunacağı bu özellik üç seçenek sunacak. Ayarları yapmanızı sağlayacak bu seçenekler; otomatik, veri tasarrufu, en iyi kalite şeklinde olacaktır. Böylece dilerseniz yüksek kalitede fotoğraf ve video gönderebilir veya tasarruf amaçlı gönderimler yapabilirsiniz. Henüz gelişim aşamasında olan bu özellik ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat yapılan araştırmalara göre çok yakında bu özellikten faydalanmak mümkün olacaktır.

Diğer Başlıklar

.tr alan adında yeni dönemİlk gelen ilk alırkuralı uygulanacak: .tr alan adında yeni dönem başlıyor!

23 Ağustos Dünya Hashtag Gününün bu yıl 15. yıl dönümü!

İnternet Hız Rekoru Yeniden Kırıldıİnternet kullanımı dünyada artmaya devam ederken hız konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor.

WhatsApp Yeni Güncellemesi ile Karşınızda!Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni güncellemesi ile karşınızda

Elon Musk, 44 Milyar Dolara Twitterı Satın AldıElon Musk uzun süren çabalar sonucunda Twitterı satın aldı.

WhatsApp Gruplara Anket Özelliğini GetiriyorDünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, sesli mesajlara altı yeni özellik getireceğini duyurdu.

KVKK Nedir?6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kısaca KVKK, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Instagram Yeni Özelliği ile Anne ve Babalar Çocuklarını DenetleyebilecekPopüler sosyal medya platformu olan Instagram, Aile Merkezi isimli yeni özelliğini ABD li kullanıcıların beğenisine sundu.

İnternet ve Sosyal Medya Platformlarında Verilerinizi Korumanızı Sağlayan İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Nedir?Sosyal medya platformları başta olmak üzere internetteki tüm hesaplarımızı korumak için tek bir şifre yeterli değildir.

Instagram Videolarına Otomatik Türkçe Altyazı Özelliği GeldiDünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram iki yeni özellik daha getirdi.

Bu yazı 1381 defa okunmuştur.

Bayilik Başvurusu

Heweso Ürünlerini satmaya hazır mısınız?