Heweso

❝ Başarılı kuruluşların keşfettiği gizli formül, müşterilere misafir ve çalışanlara insan gibi davranmaktır. ❞
Tom PETERS

MENÜ

Elon Musk, 44 Milyar Dolara Twitterı Satın Aldı

Elon Musk uzun süren çabalar sonucunda Twitterı satın aldı.

Elon Musk uzun süren çabalar sonucunda Twitter'ı satın aldı. Resmi açıklama ile Twitter’ın teklifi kabul ettiği belirtildi. Nisan ayının en önemli gündemlerinden biri SpaceX ve Tesla şirketlerinin sahibi olan Elon Musk’ın Twitter’ı almak istemesiydi.

Twitter ile Elon Musk arasındaki görüşmeler sonuç verdi. Platform, Elon Musk'ın hisse başına 54.20 dolarlık ve toplamda 44 milyar dolarlık devasa teklifinin kabul edildiğini açıkladı.

Kararın açıklamasının ardından Musk’tan açıklama geldi. Açıklamada “İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital şehir meydanıdır.'' ve ''Ayrıca, ürünü yeni özelliklerle geliştirerek, güveni artırmak için algoritmaları açık kaynak yaparak, spam botlarını yenerek ve tüm insanların kimliğini doğrulayarak Twitter'ı her zamankinden daha iyi hale getirmek istiyorum. Twitter'ın muazzam bir potansiyeli var, şirketle çalışmayı dört gözle bekliyorum." İfadelerini kullandı.

Görüşmeler sonuç verse de anlaşmanın tamamlanması için bazı adımlar gerekmektedir. Twitter hissedarlarının onayına, geçerli düzenleyici onayların alınmasına ve bazı hukuki süreçlerin tamamlanmasına ihtiyaç var. Bu sebeple anlaşmanın 2022 yılı içerisinde tamamlanacağı düşünülüyor.

Diğer Başlıklar

.tr alan adında yeni dönemİlk gelen ilk alırkuralı uygulanacak: .tr alan adında yeni dönem başlıyor!

23 Ağustos Dünya Hashtag Gününün bu yıl 15. yıl dönümü!

İnternet Hız Rekoru Yeniden Kırıldıİnternet kullanımı dünyada artmaya devam ederken hız konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor.

WhatsApp Yeni Güncellemesi ile Karşınızda!Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni güncellemesi ile karşınızda

WhatsApp Gruplara Anket Özelliğini GetiriyorDünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, sesli mesajlara altı yeni özellik getireceğini duyurdu.

KVKK Nedir?6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kısaca KVKK, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Instagram Yeni Özelliği ile Anne ve Babalar Çocuklarını DenetleyebilecekPopüler sosyal medya platformu olan Instagram, Aile Merkezi isimli yeni özelliğini ABD li kullanıcıların beğenisine sundu.

İnternet ve Sosyal Medya Platformlarında Verilerinizi Korumanızı Sağlayan İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Nedir?Sosyal medya platformları başta olmak üzere internetteki tüm hesaplarımızı korumak için tek bir şifre yeterli değildir.

Instagram Videolarına Otomatik Türkçe Altyazı Özelliği GeldiDünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram iki yeni özellik daha getirdi.

Microsoft Windows 12 için Hazırlıklara BaşladıMicrosoft mühendislerinin, yeni nesil Windows işletim sistemi üzerinde çalışmaya başladığı iddia edildi.

Bu yazı 2358 defa okunmuştur.

Bayilik Başvurusu

Heweso Ürünlerini satmaya hazır mısınız?