Heweso

❝ Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. ❞
Konfüçyus

MENÜ

Wakademi ile Kendinizi Geliştirebileceğiniz 5 Harika İş Fikri

Wakademi ile internetten para kazanmanın yollarını keşfedebilirsiniz.

Wakademi ile Kendinizi Geliştirebileceğiniz 5 Harika İş Fikri

Yeni yetenekler edinip kendinizi geliştirmeyi amaçlıyorsanız, engeller sizin için sorun teşkil etmeyecektir. Son dönemde Corona virüs salgını nedeniyle birçok insan zamanını evinde geçirmektedir. Kişisel hijyenimize dikkat ettiğimiz gibi, kişisel gelişimimizi de önem vermeliyiz.  Aşağıda sizler için oluşturduğumuz fikirlere bir göz atın.

Tercümanlık / Online Çeviri
Çevirisi yapılacak belge elektronik ortamdan gönderil, müşteriniz ile yüz yüze gelmeden tercüme işlemi yapabilirsiniz. Dil bilginize güveniyorsanız bir internet sitesi açıp firmalar ile iletişime geçebilirsiniz. İnternet sitesi aracılığı ile size ulaşan firmalardan tercüme edilecek belgeleri alıp, çeviri işleminizi yapabilirsiniz. Bu biçimde hem müşteriniz yorulmaz hem de zamandan tasarruf edinilir.

E-ticaret
İnternetin ulaşabildiği her il ve ilçede mağazanız olduğunuzu düşünün. Hemen bir E-Ticaret sitesi açarak Mağazanızı internete taşıyıp satışlarınızı arttırın. Ürünleriniz mi yok? Başka bir firmanın bayisi olup ürünlerini stoksuz olarak internet sitenizde satabilirsiniz. Store Plus gibi Türkiye’nin önde gelen e-ticaret site paketi satan firmalar ile iletişime geçip kolay ve hızlı yönetilebilir siteniz ile rekabete sizde katılabilirsiniz.

E-kitap Seslendiriciliği ve Yayıncılığı
Gün geçtikçe sesli kitaplar ülkemizde yaygınlaşmaktadır. İnsanlar ses tonunuzun güzel olduğuna dair söylemlerde bulunmuştur. İnternet üzerinden indirebileceğiniz ses kayıt programları ile okudunuz kitapları birde dış sesiniz ile okuyun. Hem eğlenceli hem de para kazanabileceğiniz bir tecrübe olacaktır. Seslendirdiğiniz kitapları Play Store ve Apple Store da yayınlayabilirsiniz.

Blog Yazarı Olun
Okuyucuları bilgilendirmek veya eğlendirmek amacıyla web sitenizde yazı yazarak para kazanmaya başlayın. Seyahat notları, Kişisel gelişim yazıları, sağlık & yaşam, vücut geliştirme ve çocuk eğitimi gibi yüzlerce konu hakkında makaleler yazarak para kazanmanız mümkün. Peki makale yazarak nasıl para kazanılır? Bunun birden fazla yolu vardır. Google Adsense reklamları, Satış ortaklığı (affiliate marketing), içerik pazarlama, tanıtım yazıları, reklam alanı kiralama ve hatta bloğun kendisini satmak bunlardan bazılarıdır.

İnternetten Yayın Yaparak Para Kazanın
Oyun oynamayı seviyor ve bu işten para kazanmak istiyorsanız yayın açmak sizin için muhteşem bir fikir olacaktır. İçerik üreticileri günümüzde kendini ifade etmek, yaratıcılıklarını göstermek, bilgilerini paylaşmak veya oyunlarını sergilemek için canlı yayın yapmaya başlamışlardır. Video yayını sayesinde para kazanmanın birçok yolu vardır. Bunlardan bazıları abonelik ücreti, bağışta bulunanlar (donate) veya reklam ve işbirlikleridir. Günümüzde Twitch, mixer veya facebook gibi platformlar buna olanak sağlamaktadır.

Diğer Başlıklar

.tr alan adında yeni dönemİlk gelen ilk alırkuralı uygulanacak: .tr alan adında yeni dönem başlıyor!

23 Ağustos Dünya Hashtag Gününün bu yıl 15. yıl dönümü!

İnternet Hız Rekoru Yeniden Kırıldıİnternet kullanımı dünyada artmaya devam ederken hız konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor.

WhatsApp Yeni Güncellemesi ile Karşınızda!Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni güncellemesi ile karşınızda

Elon Musk, 44 Milyar Dolara Twitterı Satın AldıElon Musk uzun süren çabalar sonucunda Twitterı satın aldı.

WhatsApp Gruplara Anket Özelliğini GetiriyorDünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, sesli mesajlara altı yeni özellik getireceğini duyurdu.

KVKK Nedir?6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kısaca KVKK, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Instagram Yeni Özelliği ile Anne ve Babalar Çocuklarını DenetleyebilecekPopüler sosyal medya platformu olan Instagram, Aile Merkezi isimli yeni özelliğini ABD li kullanıcıların beğenisine sundu.

İnternet ve Sosyal Medya Platformlarında Verilerinizi Korumanızı Sağlayan İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Nedir?Sosyal medya platformları başta olmak üzere internetteki tüm hesaplarımızı korumak için tek bir şifre yeterli değildir.

Instagram Videolarına Otomatik Türkçe Altyazı Özelliği GeldiDünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram iki yeni özellik daha getirdi.

Bu yazı 2458 defa okunmuştur.

Bayilik Başvurusu

Heweso Ürünlerini satmaya hazır mısınız?