Heweso

❝ Çok küçük bir başarı çok büyük bir plandan daha iyidir. ❞
Leon DUGUIT

MENÜ

Neden Web Siteniz Olmalı ?

Neden web sayfanızın olması gerektiğini bu yazıdan sonra daha iyi anlayacaksınız.

Benim işim internet üzerinden sipariş almaya uygun değil. X şirketi milyon dolarlık ihracat gerçekleştiriyor ama hala bir web sitesi yok, demek ki olmadan da oluyormuş. Bir de internet sayfası maliyetiyle mi uğraşacağım, götüreceği getireceğinden fazla görünüyor. Bizim çocuk arkadaşlarıyla birşeyler yapar... Bu cümlelerden biri veya birkaçı aklınızdan geçiyorsa yanılıyorsunuz. Bir web sitesi öncelikle size küresel çapta erişilebilir kılar.

Hayalinizde bile göremeyeceğiniz sayıda, dünyanın hayal bile edemeyeceğiniz yerlerindeki potansiyel müşterilere, ucuz hammadde kaynaklarına, tedarikçilere ulaşmanız ve onların size erişmesi mümkün hale gelir. Öte yandan internet üzerinden iş yapmayacak, sipariş almayacak, müşteri bulmayacak bile olsanız bir internet sitesine yine de ihtiyacınız olacaktır. İnternet sayfasının, varolan müşterilerinizin size olan güvenini pekiştireceğini unutmayın. Sizce hangi şirket daha güvenilir ve modern bir görünüm verir: İnternet sayfası olan mı olmayan mı?

Hiç olan ile olmayan bir olur mu? Hele bir de ihracat yapıyorsanız ve yabancı şirketlerle ilişkileriniz varsa... Size 'bir web siteniz var mı diye sormayacak, web sitenizin adresini isteyeceklerdir. Örneğin küçük bir makine imalatçısı, kamudan alacağı destekle hazırlayacağı farklı dillerdeki web sitesi aracılığıyla dünyanın öte yanından hiçbir zaman tahmin etmeyeceği kadar ucuza hammadde ve ara mamul bulabilir, ürettiği makineler için ummadığı yerlerden teklif alabilir. Hayır, bütün bunlar sadece bir web sitesi kurarak ve beklemeye başlayarak gerçekleşecek şeyler değildir. İnternet dünyasında pasif değil aktif olmanız gerek.

Web sitenizi önce arama motorlarına kaydettirmeniz, sizi ilgilendiren sivil toplum örgütlerinin ve kamu kuruluşlarının sitelerini ve oralarda yapılan duyuruları yakından takip etmeniz gerekir. Sadece seyirci olduğunuz ve katılımcı olmadığınız sürece bir web sitesi size maliyet ötesinde bir şey kazandırmayacaktır.

Kaynak : www.kobifinans.com.tr

Diğer Başlıklar

.tr alan adında yeni dönemİlk gelen ilk alırkuralı uygulanacak: .tr alan adında yeni dönem başlıyor!

23 Ağustos Dünya Hashtag Gününün bu yıl 15. yıl dönümü!

İnternet Hız Rekoru Yeniden Kırıldıİnternet kullanımı dünyada artmaya devam ederken hız konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor.

WhatsApp Yeni Güncellemesi ile Karşınızda!Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni güncellemesi ile karşınızda

Elon Musk, 44 Milyar Dolara Twitterı Satın AldıElon Musk uzun süren çabalar sonucunda Twitterı satın aldı.

WhatsApp Gruplara Anket Özelliğini GetiriyorDünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, sesli mesajlara altı yeni özellik getireceğini duyurdu.

KVKK Nedir?6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kısaca KVKK, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Instagram Yeni Özelliği ile Anne ve Babalar Çocuklarını DenetleyebilecekPopüler sosyal medya platformu olan Instagram, Aile Merkezi isimli yeni özelliğini ABD li kullanıcıların beğenisine sundu.

İnternet ve Sosyal Medya Platformlarında Verilerinizi Korumanızı Sağlayan İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Nedir?Sosyal medya platformları başta olmak üzere internetteki tüm hesaplarımızı korumak için tek bir şifre yeterli değildir.

Instagram Videolarına Otomatik Türkçe Altyazı Özelliği GeldiDünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram iki yeni özellik daha getirdi.

Bu yazı 4429 defa okunmuştur.

Bayilik Başvurusu

Heweso Ürünlerini satmaya hazır mısınız?