Heweso

❝ Yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz. ❞
Emerson

MENÜ

Neden Bir Web Sayfanız Olmalı?

Neden Bir Web Sayfanız Olmalı?

Pazarlamacıların sunmakta en çok zorlandıkları ürün olsa gerek.Müşteriye neden bir web siteniz yok denildiği zaman şu soru çıkar karşılarına ; Neden bir web sitem olmalı? Pazarlamacılar şöyle cevap verirler genelde olduğunuz yerden memnunmusunuz?Yoksa daha çok büyümek mi istersiniz?
Evet aslında web site bukadar önemlidir.Sorular bu konuda hiç bitmez.Ama insanların göremedikleri bir gerçek var ki teknolojinin en uç noktalarına gelinen bir devirdeyiz.İnsanların artık alışverişlerini,birbirleriyle görüşme,konferans, vs..gibi hayatının büyük bölümünü geçirdiği yer oldu internet.Peki neden bir web siteniz olmasın ki?Daha çok müşteri daha çok para kazanmak demek değilmidir?Bu gerçeği gözardı etmemek gerek.Büyük firmaların o yerlere gelmelerinden en büyük etkenlerdendir bir web sitesi sahibi olmak.
Asıl konuya gelmek gerekirse neden bir web sayfanız olmalı sorusunun kısa özeti şudur aslında;
En önemli olanı ciddi bir müşteri kitlesini hedef almaktır.Onun haricinde sadece yurtiçi düşünmemek gerekir.Yurtdışındada web sitenizin yayınlandığını unutmamak gerek.Mesela diğeri reklam bünyesi olarak maliyetide düşüktür.Örneğin bir televizyon reklamıda tabiki önemlidir.Fakat ciddi paralardır ve reklam gösterim kitlesi olarak neredeyse aynıdır.Belkide daha  fazladır..Web sitenizin dizaynını ele alırsak dilediğiniz şeyi yapmak mümkündür.Fotoğraflarınızı yayınlayabilir,ürün satabilir,firmanızı dışarıya tanıtabilir ve daha birçok şeyde yapabilirsiniz.Bukadar çok seçeneği vardır web sitesinin..ve uygun fiyat...Diğer bir konuda web sitesinin hangi iş için kullanıldığıdır.İnsanlar web sitesini sadece para kazanmak amaçlı kullanmıyorlar.Örneğin kişisel web siteleri var.Diğer adı blog site.Veya film tanıtım,müzik dinlemek,oyun oynamak,haber siteleri vs..gibi amaçlar güden web siteleride günümüzde mevcuttur.Anlaşılacağı üzere artık konununda başında dediğim gibi web sayfası hayatımızın bir bölümü olup çıkmış da biz farkında değiliz.
Bir başka konu şuan en yaygın olan E-Ticaret amaçlı web siteler.Oturduğun yerden para kazanmak diye buna denir aslında..!Web siteni yaptırıyorsun.Üzerine bir seo çalışması..Sonra bir bakıyorsun Google ilk sıralardasın.İşinide tutturduğun zaman paraya para demiyorsun..Tabi ondan sonrası malum para parayı çeker..Örneğin Gitti Gidiyor.İsmini birçok yerden duyduğumuz alışveriş sitesi.Düşünün bir o yere gelene kadar nekadar maliyet yapmıştır web sitesi üzerinde..Yoo okadar da çok değil ama gelinen noktaya bakın..İşte bir web sayfası..Bizim kendimize alabileceğimiz en güzel örnelerden biridir.
Konuyu toparlamak gerekirse neden bir web sayfanız olmalı sorusunu insan kendisine bence sormalıdır neden bir web sayfam olmalı diye..Günümüz teknolojisinde verdiğimiz örneklerle birleştirince bu sorunun cevabını çok kolay bir şekilde bulmamız mümkün olur.

 

Diğer Başlıklar

.tr alan adında yeni dönemİlk gelen ilk alırkuralı uygulanacak: .tr alan adında yeni dönem başlıyor!

23 Ağustos Dünya Hashtag Gününün bu yıl 15. yıl dönümü!

İnternet Hız Rekoru Yeniden Kırıldıİnternet kullanımı dünyada artmaya devam ederken hız konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor.

WhatsApp Yeni Güncellemesi ile Karşınızda!Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni güncellemesi ile karşınızda

Elon Musk, 44 Milyar Dolara Twitterı Satın AldıElon Musk uzun süren çabalar sonucunda Twitterı satın aldı.

WhatsApp Gruplara Anket Özelliğini GetiriyorDünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, sesli mesajlara altı yeni özellik getireceğini duyurdu.

KVKK Nedir?6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kısaca KVKK, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Instagram Yeni Özelliği ile Anne ve Babalar Çocuklarını DenetleyebilecekPopüler sosyal medya platformu olan Instagram, Aile Merkezi isimli yeni özelliğini ABD li kullanıcıların beğenisine sundu.

İnternet ve Sosyal Medya Platformlarında Verilerinizi Korumanızı Sağlayan İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Nedir?Sosyal medya platformları başta olmak üzere internetteki tüm hesaplarımızı korumak için tek bir şifre yeterli değildir.

Instagram Videolarına Otomatik Türkçe Altyazı Özelliği GeldiDünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram iki yeni özellik daha getirdi.

Bu yazı 3887 defa okunmuştur.

Bayilik Başvurusu

Heweso Ürünlerini satmaya hazır mısınız?