Heweso

❝ Genelde, yapmanız gereken şey yapabileceğiniz şeydir. ❞
Elenor ROOSEVELT

MENÜ

Google Reklamları (Google Ads) 100 TL Hediye

Google Reklamlarında Bütçe desteği Heweso´dan.

Google Adwords (Google Ads)

Google Ads Google'nin reklam yayınlama platformudur. Burada firmanız için Google Reklamları oluşturup firmanıza daha hızlı bir müşteri akışı sağlayabiliriz. Heweso Olarak Google Reklamlarınızı organize ederek burada sizin için çalışabiliriz.

Google Reklamlarınızı Nasıl Organize ediyoruz?

İş ve Müşteri Analizi

İlk işlem olarak firmanızın ne iş yaptığını, hangi sektörlere hizmet verdiğinizi ve müşteri analizinizi yapıyoruz. Bu şekilde potansiyel müşterilerinizin kullanabileceği Google Anahtar Kelime çalışmalarını ve Google Reklam Metinlerinizi organize ediyoruz.

Bölgesel Analiz

Firmanızın faaliyet gösterdiği il ve ilçe, hizmet sunduğunuz bölge gibi analizleri hazırlayarak Google Reklamlarınız için bölgesel ayarları yapıyoruz. Bu sayede reklamlarınız belirleyeceğiniz bölgede yayınlanacak ve istemediğiniz bölgelerde yayınlanmayacaktır.

Google Reklam Metinleri

Google Reklam metinlerinizi müşterinizin etkileneceği şekilde hazırlıyoruz. Müşterilerinizin tıklamayı isteyeceği şekilde Google Reklam Metinlerinizi hazırlayıp Google Ads ayarlarınızı Hazırlıyoruz.

Bütçe Analizi

Google Reklamlarınızda kullanmanız gereken yaklaşık bütçeyi ve sizin ödeyebileceğiniz bütçeyi beraberce analiz edip Google Ads ayarlarınızı yapıyoruz. Ödeme yöntemlerinizi ayarlayıp reklamlarınızı yayına alıyoruz. Burada ilk ay reklamlarınızda

Google Reklamları Bana Ne Kazandırır?

Google Reklamları ile çok hızlı ve çok daha etkili olarak müşteri artışı sağlar. Bölgenizde reklamların hemen ardından ilk sıralara yükselirsiniz ve başarı grafiğiniz artar.

Heweso olarak size 100₺ hediye ediyoruz… Bu rakam ilk ay kullanımınıza bağlı olarak ikinci ay hesabınıza yansıtılacaktır.

Bu yazı 9846 defa okunmuştur.

Bayilik Başvurusu

Heweso Ürünlerini satmaya hazır mısınız?